تاریخچه باربری و اتوبار
از گذشته تا کنون یکی ازترس های مهم آدمی جا بجایی است و باعث گسترش تمدنها بوده است. در مفهوم تاریخچه باربری و اتوبار می توان به انتقال دادن افراد، اموال و کالاها از مکانی به مکان دیگر اشاره کرد. بشر برای راحتی در کارها چرخ را ابداع واز حیوانات برای حمل و نقل سود برد.
به تدریج جابجایی با پای پیاده حیوانات جایش را به درشکه های بزرگ داد وبه این ترتیب جابجایی و تجارت در بین شهر ها، کشورها پیشرفت کرد.امروزه ترابرهای غول پیکر وتندرو جایگزین راههای حمل و نقل و باربری شده اند.
در انقلاب صنعتی قرن 19 تغییراتی در زمینه حمل و نقل رخ داد، قبل از توسعه دادن ماشین بخار،به دلیل هزینه زیاد وکارایی کم از راه زمینی، جابجایی صنعتی و تجاری از راه دریا انجام میشد.پدید آمدن ماشین بخار در قرن 18 وكاربرد آن در قرن 19 آغازی در صنعت باربری، اتوبار و حمل و نقل شد. در ابتدا این تکنولوژی در وسائل نقلیه دریایی و سپس در وسایل نقلیه زمینی بوجود آمد و باعث بوجود آمدن انقلاب صنعتی شد.
در راستای انقلاب صنعتی
حمل و نقل در جهان، ایران که از قدیم در مسیرجاده ابریشم که از بی همتاترین و بهترین راه های جهان به شمار می رفت، که عنوان شاهراه بینالمللی را از آن خود کرد ودر برابر پاسخگویی به این جایگاه جهانی،اولین تشكیلات حمل و نقل كشور با ساخت استراحتگاه و امکانات جنبی به توسعه امور حمل و نقل پرداخته و نام دیوان یا “دیوان برید” را زیر نظر حكومت اداره و مسئولیتهای راه وترابری حال را عهده دار ومسئول حفظ، نگهداری و ترمیم راهها بود.
در زمان سلسله قاجار شغل رانندگی بسیار ارزشمند بود.کامیون ها بین شهرهای داخل کشور بار جابجا میکردند توان زیادی برای این کارنداشتند وسرعتشان نیز بسیار کند بود راه ها ساختار مهندسی نداشت، به یکباره درزمان جنگ جهانی دوم تغییرات بزرگی در ایران پدید آمد وآن حمل و نقل هزاران تن بار از بندرهای جنوب به مرزهای شمالی کشور و مرز جمهوری آذربایجان و جمهوری ترکمنستان و از مسیر جلفا و تبریز بود.هر روز صدها کامیون که تماما رانندگانشان ایرانی بودند مشغول باربری از مبدا به مقصد بودند. پدیدآورنده این مجموعه یک شرکت انگلیسی که UKCC نام داشت بود. مالکان تجاری پس از جنگ جهانی دوم حرف اول را در حمل و نقل زده وباعث رونق در باربری ایران شدند.
اولین ساختار تشكیلاتی كشور در سال 1285 به روش “اداره كل طرق و شوارع” در”وزارت فواید عامه” شروع به كارنمود. در این دوره سیستم حمل و نقل جهانی دچار تحول شد. در طول دهه های بعد، همچنان این تحولات ادامه داشت.
امروزه جهت پاسخگویی به نیازهای جدید، وزارت راه و ترابری که عهده دار مدیریت حمل و نقل کشور، باربری و اتوبار بود
به چهار بخش عمده تقسیم می شود:
- معاونت حمل و نقل جادهای
- شركت راهآهن جمهوری اسلامی ایران
- هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
- سازمان بنادر و كشتیرانی
مسئولیت معاونت حمل و نقل جادهای كشور بعد ها به سازمان حمل و نقل و پایانههای كشور واگذار شد و اغلب راه ها خاكی بودند که به تدریج بزرگراه ها احداث وجاده ها آسفالت شد و وسایل حمل و نقل و جابه جایی توسعه یافت.با گذشت زمان خطوط راه آهن گسترش یافته و رشد بسیار زیادی کرد وباعث راحت شدن حمل و نقل محموله های بزرگ وسنگین بین مناطق مختلف شد. همچنین سیستم های هوایی مانند سایر بخش ها در حمل و نقل باعث شد زمان سفر کاهش یابد و حمل بار راحت تر صورت گیرد.
امروزه دسترسی به شرکت های اتوبار و شرکت هایی که خدمات حمل بار اثاثیه و بسته بندی اثاثیه را چه در تهران وچه شهرهای دیگر ارائه می دهند بسیار آسان تر شده است. شرکت اتوبار و باربری تهرون که تلاش خود درجهت رفع نیازهای باربری شهروندان برای جابجایی و حمل بار و بسته بندی اثاثیه و چیدن بار در محل جدید برعهده می گیرند.
اتوبار و باربری تهرون حرفه ای و مقرون به صرفه است. برای دریافت بهترین خدمات باربری با ما در تماس باشید.
شرکت باربری تهران که تلاش خود درجهت رفع نیازهای باربری شهروندان برای جابجایی و حمل بار و بسته بندی و چیدن بار در محل جدید برعهده می گیرند.